Intermodális szolgáltatások

Nyírbátori Intermodális Logisztikai Központ

2015 őszén nyílt meg Nyírbátorban az Intermodális Logisztikai Központ, mellyel a jövőben a német tengeri kikötőkkel meglévő összeköttetéseken túl, új fuvarozási útvonalakat fejlesztünk ki a különböző Földközi-tengeri kikötőkbe.

 

Versenyképességünket az elmúlt években alapoztuk meg, amikor magyarországi Cégünk, a TVP-Gabona Kereskedőház Kft. létrehozásával ömlesztett áruk fuvarozását kezdtük meg bulk konténerekben. A rendszer eredményesen működik, évről-évre folyamatosan fejlődik. Jelenleg 5.000 konténer éves mennyiséget fuvarozunk el. ügyfeleink igényeinek megfelelően.

 

Az európai szállítási Volumen folyamatos emelkedésével növekszik KeletMagyarországon a nemzetközi árucsere, és ezzel nő a kereslet is a határokon átnyúló intermodális megoldások és Szolgáltatások iránt. Ez a fejlődés ösztönözte a TVPGabona Kereskedőházat arra, hogy kínálatát a szolgáltatások területén Nyírbátorban, egy intermodális logisztikai központ létrehozásával bővítse. A Vasúti hálózathoz való csatlakozás az EUROGATE Intermodal (EGIM) konténer-vonatrendszerén Keresztül valósul meg.

AZ EUROGATE Intermodal, az EUROGATE cégcsoporttagja. A Contship Italia-val közös hálózatban az EUROGATE 11 konténerterminált üzemeltet az Északi-tengertől a Földközi tengerig. A szolgáltatási spektruma intermodális és Cargomodális Szolgáltatásokból áll. A vállalatcsoport 2014-ben Európa-szerte 14,8 millió konténert (TEU) mozgatott meg. A kombinált vasúti fuvarozást a Floyd Zrt. bonyolítja Magyarországon, melynek többségi tulajdonosa az EUROGATE Intermodal (EGIM).

Szolgáltatásaink az Önök számára is előnyöket jelentenek:

Az EGIM jelenleg is hetente, akár hat pár irányvonatot működtet, vonatonként 96 konténerrel menetrendszerűen Kelet – Magyarország – Budapest – München – Hamburg, Bremerhaven, Wilhelmshaven viszonylatban 36 óra alatt. Optimalizált szolgáltatással, modern felszereléssel és folyamatos vontatással a lehető legjobb továbbítási időtérjük el az Önök számára. A Nyírbátori Logisztikai Központban lévő többvágányú sajátcélú vasúti pálya lehetővé teszi több irányvonat egyidejű kezelését és ezzel növeli az átrakó terminál hatékonyságát. Árufuvar piaci térnyerésünket a közúti és vasúti szállítási módok hatékony együtt működésével érjük el: – vasúton nagy mennyiségű árut továbbítunk, nagy távolságban lényegesen rövidebb idő alatt.

A két fuvarozási ág, ötvözetét biztosítja a hatékony környezetbarát fuvarozásnak, melynek eltökélt hívei vagyunk.

Amit Nyírbátorban kínálunk:

  • integrált vasúti logisztikai szolgáltatás
  • vasúti kocsik ki- és berakása
  • konténerek telephelyen történő fogadása, kezelése
  • darab- és ömlesztett áru tárolása fedett, zárt raktárcsarnokokban, melyet ügyfeleink igényei szerint folyamatosan fejlesztünk
  • kiegészítő szolgáltatásokat, mint komissiózás, csomagolás, raklapozás, igény szerint az áru közúti házhozszállítása vagy annak megszervezése,
  • mérlegelés, vámszolgáltatás
  • irodabérlés

 

KERESSEN MINIKET BZALOMMAL!


Tóth Ferenc Nyírbátor

  • Vasút Logisztika
  • vasut@tvpkft.hu
  • +369959917

Prospektusunk letölthető innen.

 

 

Elérhetőségeink