Az Ön megbízható partnere a mezőgazdaságban, szállítmányozásban és raktározásban!

Czibere Attila - TVP-Gabona Kereskedőház Kft.

Tradícióval a jövőbe…

A TVP-Gabona Kereskedőház Kft. 2012–ben kezdte meg Magyarországon működését. A vállalkozás tulajdonosai tradicionális múlttal rendelkeznek a gabona kereskedelemben.

Detlef Trede 1831-ben alapította meg vállalkozását, Herman von Pein 1865-ben. A 2 családi vállalkozás 1994-ben úgy döntött, hogy egy közös céget hoz létre,megalapítják a Trede & von Pein GmbH –t.A két vállalkozás évtizedes tapasztalatait egybevetve létrehoztak egy modern ütőképes vállalkozást,amelyet azóta közösen, sikeresen irányítanak folytatva azt a munkát, amelyet őseik rájuk ruháztak.

Ezt a szakmai tapasztalatot szeretnék Magyarországon kamatoztatni. Ezért a három tulajdonos úgy dönt, hogy megalapítja a TVP-Gabona Kereskedőház Kft –t illetve ezzel egyidejűleg több, már Magyarországon működő mezőgazdasági vállalkozásba szereznek tulajdonrészt. Ezzel biztosítva egy széles palettát a meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Gyors döntéshozatal, testreszabott megoldások, minőségi termékek, valamint egy hatékony logisztika segít abban, hogy a mezőgazdaságban partnerek legyünk.

Üdvözlettel:

Czibere Attila ügyvezető

A legfrissebb mezőgazdási hírek